Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Evenimente
Craiova are cel mai frumos iluminat de sărbători și în acest an
0 Publicat la 27 noiembrie 2017, ora 22:04, 3864 / 1479 afişări Mihaela Anton
Nota medie 5.7/10 din 311 voturi
   
Sărbătorile de iarnă găsesc Craiova în straie de sărbătoare. Iluminatul a fost aprins, astfel că, Bănia este o mare de lumini.

Ca în fiecare an, și în 2017, pe străzile centrale ale orașului au apărut modele noi de lumini. O ploaie de stele luminează A.I.Cuza, în timp ce brazii de Crăciun se pot găsi în Piața Mihai Viteazu și la BancPost.

 

“A fost un moment feeric, poate cel mai frumos Târg de Crăciun pe care l-am avut vreodată în Craiova. Poate Piața Mihai Viteazul a fost neîncăpătoare pentru câtă lume a fost astă-seară. Copii fericiți, copii frumoși. Spectacolul a încărcat atmosfera de sărbători în această seară. Sincer, nu mă așteptam să fie atât de multă lume. Este o surprizăextraordinar de plăcută și încă odată dovedește faptul că craiovenii sunt avizi de tot ceea ce înseamnă evenimente, cultură și chiar merită, din partea noastră, a autorităților, să facem cât mai des astfel de evenimente. Centrul Craiovei arată ca într-un basm frumos. Mai mult decât atât, pot să spun că pentru prima dată consumul acestor lumini este mult, mult redus față de anii trecuți, datorită faptului că tot ce s-a montat anul acesta este pe tehnologie nouă cu leduri, cu clasa de consum AAA”, a delarat Primarul Craiovei, Mihail Genoiu. 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro