Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Evenimente
Casa de Cultură „Traian Demetrescu” organizează expoziţia realizată cu lucrările premiate în cadrul concursului Tehnofest
0 Publicat la 19 iunie 2017, ora 14:12, 2221 / 334 afişări Micapi
Nota medie 6.2/10 din 138 voturi
   

 

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” organizează marţi  20 iunie 2017, ora 1000

la Salonul Medieval expoziţia realizată cu lucrările premiate în cadrul concursului  Tehnofest.

Concursul Regional Tehnofest se afla la a IV-a ediţie fiind organizat de Şcoala Gimnazială „Gheorghe Ţiţeica” din Craiova cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj.

 Concursul s-a adresat elevilor din învăţământul primar, gimnazial şi liceal respectiv invăţătorilor şi profesorilor care predau educaţie tehnologică şi TIC, dar nu numai şi s-a bucurat de succes prin secţiunile pe care le-a cuprins:

Secţiunea I - „Turist în localitatea mea”- prezentări ppt

-Secţiunea II - „Caleidoscop local ”- fotografii digitale realizate de elevi;

-Secţiunea III - „Copilăria - inima tuturor vârstelor ”- desene realizate cu ajutorul aplicaţiilor specifice pe calculator;

-Secţiunea IV – „Fantezii în versuri şi proză”– creaţii literare;

-Secţiunea V – “Magia culorilor”- desen/grafică /pictură;

La concurs au participat 250 de lucrări ale elevilor de la clasa pregătitoare până la clasa a XII-a. Lucrările înscrise în concurs au provenit din toate regiunile ţării, din judeţele Dolj, Olt, Ilfov, Prahova, Buzău, Bacău, Timiş, Suceava, Bârlad, Vaslui, Vâlcea, Galaţi, Teleorman, Mureş şi municipiul Bucureşti.

 Proiectul îşi propune să evidenţieze importanţa utilizării TIC în activităţi de învăţare, cunoaştere, realizare de produse finite, de petrecere a timpului liber, să dezvolte latura socială a personalităţii şi simţul estetic la copii; să stimuleze potenţialului creativ al acestora prin intermediul literaturii/artelor plastice/educaţiei tehnologice.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro