Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Evenimente
„Carmina Burana”, din nou în aer liber
0 Publicat la 7 iulie 2017, ora 11:42, 1864 / 345 afişări Micapi
Nota medie 6.4/10 din 110 voturi
   
Savurat de zeci de mii de spectatori în „Piaţa Mihai Viteazul”, în 2014, într-o variantă amplă, spectacolul muzical-coregrafic al Operei Române Craiova va fi prezentat din nou în acest sfârșit de săptămână.

În cadrul programului estival „ART in the PARK” organizat la Teatrul de Vară din Parcul Nicolae Romanescu, Opera Română Craiova a programat două reprezentații ale îndrăgitului spectacol, sâmbătă și duminică, 8 și 9 iulie, de la ora 21.00.

Punerea în scenă realizată de Francisc Valkay (Timişoara), cu o scenografie de Răsvan Drăgănescu, s-a bucurat de succes şi la prezentarea  în sală, jucându-se de cele mai multe ori cu casa închisă. În această săptămână, iubitorii muzicii din Bănie au ocazia să urmărească două reprezentații sub conducerea muzicală a maestrului Alexandru Iosub, intrarea fiind liberă, în limita locurilor disponibile.

Vor urca pe scenă soliştii Cristina Maria Oltean (Cluj-Napoca), Cezar Ouatu (Bucureşti) şi Ştefan Ignat (Bucureşti). Alături de aceştia se vor afla Orchestra, Corul şi Baletul Operei Române Craiova, Clasa de Balet „Attitude” a Operei Române Craiova, în parteneriat cu Asociația I.S. Drăgulescu (profesor coordonator:  Olguța Ilie), Corul de copii al Liceului de Artă „Marin Sorescu” (dirijor – Florian George Zamfir) și Clubul Sportiv „Star Dance” Craiova (Antrenor: Galina Uncu). Coregrafia este semnată de Laurențiu Nicu, Pavel Uncu și Nicolae Popa, iar coregrafia Clasei de Balet „Attitude” îi aparţine Evei Ştefănescu.

Spectacolul este realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova şi al Consiliului Local Craiova.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro