Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Business Afacere made in Craiova
Ruris se extinde pe pieţele externe. În 2014 exportă 15% din producţie
1 Publicat la 20 august 2014, ora 12:12, 8310 / 2745 afişări C.V.
Nota medie 5.9/10 din 1272 voturi
   
Producătorul de motoutilaje agricole Ruris din Craiova, deţinut de omul de afaceri Cătălin Stroe, vrea să exporte anul acesta 15% din rulajul estimat la 5,5 milioane de euro, după ce anul trecut a făcut primii paşi pe pieţele externe, scrie Ziarul Financiar.

„Avantajul expor­turilor este că vindem 100% cu cash, în timp ce dezavantajul este că uneori trebuie făcute concesii la condiţiile financiare, adică trebuie oferite discounturi. În prezent exportăm în Lituania, Italia, Cehia, Slovacia, Grecia, Polonia, dar şi pentru Franţa avem perspective foarte frumoase, unde ne pregătim de un export masiv. De atlfel, Franţa va fi focusul nostru anul viitor“, a declarat Stroe pentru Ziarul Financiar.

Ruris ţinteşte ca în următorii 5 ani să dubleze ponderea exporturilor în cifra de afaceri, compania fiind interesată să intre în zona baltică, dar şi în Rusia.

Compania comercializează motocoase,  motosape, motofierăstraie, precum şi alte produse. Ruris deţine la Craiova un laborator de cercetare-dezvoltare unde proiectează motoutilajele, iar com­po­nen­tele sunt aduse de la furnizori interna­ţionali, fiind asamblate în România.

 
afiseaza mai multe
Mihai
Imaginea folosita pentru acest articol prezinta motoferastraie ale producatorului Stihl care este unul dintre principalii concurenti pentru Ruris si in nici un caz nu este un producator local.
20 august 2014, 13:14
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro