Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Business Interesul investitorilor britanici
BBC. Craiova şi România - atracţii de business
0 Publicat la 7 august 2014, ora 11:29, 10271 / 2989 afişări +Cosmin Horjan
Nota medie 6.0/10 din 1328 voturi
   
Unul dintre cele mai importante posturi de televiziune din lume a realizat un reportaj foarte serios la Craiova, punând în lumină oportunităţile şi facilităţile avantajoase oferite investitorilor britanici. O echipă de jurnalişti de la British Broadcasting Corporation (BBC) a evidenţiat interesul britanicilor pentru potenţialul de afaceri din Craiova.

În reportajul video sunt intervievaţi mai mulţi reprezentanţi ai unor firme din Marea Britanie care au deschis sau urmează să deschidă afaceri în Craiova. Realizatorii de la BBC vorbesc despre faptul că liberalizarea emigrărilor românilor pe teritoriul UK nu a avut efecte negative, aşa cum se aşteptau cei mai mulţi lideri de opinie din Marea Britanie. Dimpotrivă, oamenii cu bani au început să se uite cu mai multă atenţie către potenţialul de business pe care îl are România. În mare parte, materialul jurnaliştilor de la BBC este filmat în Craiova, fiind intervievat inclusiv primarul Lia Olguţa Vasilescu. „Este foarte bine pentru oamenii de afaceri din Anglia, pentru că au profit bun aici şi cred că nicăieri în Europa nu găsesc asemenea oportunităţi şi facilităţi precum în România”, a declarat edilul-şef din Bănie pentru BBC.

Reportajul pune în lumină şi dificultăţile pe care le întâlnesc investitorii atunci când se arată dispuşi să investească în România. Cu toate acestea, din ce în ce mai multe firme din Marea Britanie şi-au arătat interesul pentru mediul de afaceri din ţara noastră şi intenţionează să deschidă fabrici, chiar şi la Craiova.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro