Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Administraţie „Capodopera” administraţiei Solomon
Pasajul subteran sufocă traficul auto
2 Publicat la 10 martie 2014, ora 18:28, 4004 / 905 afişări C.V.
Nota medie 6.2/10 din 460 voturi
   
Inuagurat cu mare pompă şi aşteptat îndelung de şoferi, pasajul subteran nu numai că nu aeriseşte traficul din centrul Craiovei, ci îl aglomerează şi mai tare.

Astăzi, în jurul prânzului, şoferii care ieşeau din tunel au fost nevoiţi să aştepte minute bune, încolonaţi pe două rânduri, pentru a pătrunde în intersecţia de la Universitate. Ce vedeţi în fotografie este doar o parte din coada enervantă, pentru că, în interiorul pasajului, coloana mai număra vreo 20 de metri lungime.

 

„Încă de la începuturile acestei construcţii am avut dubii cu privire la proiectarea lui. Am semnalat mai multe obiecţii în acest sens”, Mihail Genoiu, viceprimar al Craiovei.

 
afiseaza mai multe
Tina
O constructie proiectata dupa mintea lui Marinica Dinca, in lipsa lui Solomon,
10 martie 2014, 20:46
 
jet
ideea initiala (aparuta inca de pe timpul lui ceausescu ) era sa fie de fapt un pod, intre garii si a.i.cuza, amandoua fiind ridicate fata de calea bucuresti. insa aceasta idee a fost prost preluata si schimbata, fara nici un pic de logica. pai cum drac sa faci tunel intre doua coame de deal? nu faci pod ? in plus, chiar daca au facut ce au facut, trebuia inainte largita strada garii (carol) si realizata semaforizarea corecta pe calea bucuresti, sau giratoriul ala facut mai mare. noi am pus caruta inaintea cailor. sensurile giratorii in craiova nu vor merge niciodata. desi ele descongestioneaza foarte bine traficul, la noi soferii sunt absolut paraleli cu soferia. in astia4-5 ani de cand au aparut giratoriile in oras, nu am vazut 2-3 oferi sa semnalizeze corect si niciunul care sa nu intre ca bizonul. toti isi inchipuie ca ei au prioritate. practic se si vede in poza, totul se blocheaza in sensul giratoriu, pentru ca toti intra la intimidare se blocheaza si nu mai pot sa iese din el. sa bage naibii un militian intre bidoanele alea, poate mai descurca ceva...
10 martie 2014, 20:00
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro