Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Administraţie Încă o regie premiantă
Locul II pentru Compania de Apă în Topul firmelor din România
0 Publicat la 11 noiembrie 2014, ora 12:13, 4610 / 379 afişări Cătălin Praja
Nota medie 5.8/10 din 127 voturi
   
Preluată în stadiu de faliment, Compania de Apă Oltenia (CAO) a fost redresată financiar de actuala conducere. Acest lucru se vede şi din datele furnizate de Topul Naţional al Firmelor din România, care a acordat premiul II companiei craiovene pentru rezultatele economice obținute în cursul anului 2013.

Premiul acordat a fost dat în domeniul “Industrie”, grupa “Captarea, tratarea şi distribuţia apei” la categoria “Întreprinderi foarte mari.”

 

”Mulțumim, pe această cale, utilizatorilor serviciilor de apă și canalizare pe care îi asigurăm că vom promova și menține cele mai înalte standarde în ceea ce privește prestarea serviciilor de apă și canalizare chiar și în condițiile menținerii unora dintre cele mai reduse niveluri ale tarifelor de apă și canal din țară. Totodată, mulțumim salariaților companiei pentru activitatea depusă care a făcut posibil acest succes”, a transmis conducerea Companiei de Apă Oltenia

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro