Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Administraţie Invitaţie de participare
Imobilele de pe Caracal 132, pregătite de demolare pentru cartierul low-cost
0 Publicat la 13 octombrie 2014, ora 17:23, 5428 / 412 afişări C.H.
Nota medie 6.0/10 din 124 voturi
   
Municipalitatea a lansat invitaţia de participare la un contract în valoare de aproape 430.000 de lei, fără TVA, prin care se urmăreşte demolarea construcţiilor existente pe strada Caracal, nr. 132. Pe această locaţie va fi construit noul cartier de locuinţe pentru tineri.

Câştigătoare la licitaţie va fi declarată firma care va veni cu cea mai bună ofertă din punct de vedere economic şi financiar. Ofertele vor trebui să fie depuse până la 20 octombrie. Potrivit cerinţelor, lucrările de demolare vor trebui să fie efectuate în maximum 15 zile de la lansarea ordinului de lucrări. Autorizaţia de desfiinţare a fost eliberată deja de autorităţile locale, iar fondurile vor fi asigurate de la bugetul local. Potrivit caietului de sarcini, lucrările vor viza demolări de construcţii, anexe, reţele, sistem de canalizare, reţea de termoficare, instalaţii electrice, împrejmuiri, precum şi transportarea molozului către spaţii special amenajate.

O firmă chineză a concesionat suprafaţa de aproximativ 6,7 hectare de pe strada Caracal, pentru a construi aici un cartier de locuinţe destinat vânzării, la preţul de 400 de euro metrul pătrat, fără TVA.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro