Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Administraţie
Ședință solemnă a Consiliului Local Craiova la Filarmonica “Oltenia”
0 Publicat la 3 iunie 2017, ora 12:06, 3740 / 447 afişări Micapi
Nota medie 5.7/10 din 171 voturi
   
Consiliul Local Craiova s-a întrunit în ședință solemnă, pentru decernaarea a cinci titluri de cetățean de onoare și oferirea a peste 100 de premii elevilor și profesorilor cu rezultate deosebite la învățătură. La eveniment a participat Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, însoțită de candidatul PSD la alegerile locale din 11 iunie, Mihail Genoiu.

Evenimentul a început cu imnul intonat de elevii Liceului de Artă "Marin Sorescu". Sala Filarminicii a fost arhiplină, peste 400 de persoane fiind prezente. Ședința Solemnă a fost prezidată de primarul interimar al Craiova, Adrian Cosman și consilierul local, Lucian Dindirică. 

 

Au mai fost prezenti   Cosmin Vasile – Vicepresedintele Consiliului Judetean Dolj, dl. Adrian Cosman – primarul interimar al  Municipiului Craiova, consilierii locali, oficialitati locale si judetene, conducerea Universitatii din Craiova, dl. General de Brigada Dan Petrescu – Comandantul Brigazii Multinationale, Maior Mariusz Pietruszka – Comandantul Contingentului Polonez si comandantii Batalioanelor din cadrul Brigazii Multinationale.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro