Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Administraţie
De vineri, 15 mai, Salubritate Craiova reia activitatea cu publicul
0 Publicat la 14 mai 2020, ora 09:44, 225 / 221 afişări Micapi
Nota medie 6.0/10 din 51 voturi
   

SC Salubritate Craiova SRL, operator de salubritate cu activitate delegată pe teritoriul municipiului Craiova, reia programul cu publicul precum și încasările la casieria societății, începând din data de 15.05.2020. Astfel, programul cu publicul va fi zilnic, de luni până vineri, între orele 8 și 12.

În cadrul ghișeului unic amenajat în incinta societății se va putea face plata facturilor, se vor putea întocmi contracte și depune cereri sau documentații pentru obținerea avizului tehnic, fiind luate măsuri pentru respectarea distanței de minim 1,5 metri între clienți.

Programul cu publicul rămâne unul redus față de cel normal și operatorul încurajează în continuare cetățenii și persoanele juridice să folosească mijloacele electronice pentru a transmite cereri, sesizări și alte documente, la adresele de e-mail office@salubritate-craiova.ro, craiovacurata@yahoo.com și salub_craiova@yahoo.com. Abonații pot solicita telefonic asistență la numerele 0251/422.733 (dispecerat, apelabil non stop) și 0251/414.660, interior 122 (Serviciul Abonați) sau interior 106 (Compartiment Relații cu Publicul). Reamintim abonaților că pot cere, folosind una dintre modalitățile de contact amintite, primirea facturii lunare automat, prin e-mail. De asemenea, clienții societății pot achita contravaloarea facturilor utilizând mijloacele de plată alternative: plata prin internet banking, la unitățile bancare sau în magazinele partenere PayPoint.

SC Salubritate Craiova SRL reia începând din 15 mai și activitatea de distribuire a recipientelor de precolectare a deșeurilor, urmând să fie soluționate în perioada următoare toate cererile de repartizare sau înlocuire de europubele depuse în perioada stării de urgență. Programul de lucru cu publicul la magazia societății din strada Fluturi va fi zilnic, de luni până vineri, între orele 8 și 12.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro