Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Administraţie
Craiovenii se pot bucura din nou de parcuri!
0 Publicat la 14 mai 2020, ora 17:14, 302 / 290 afişări Sabrina Catrina
Nota medie 6.2/10 din 49 voturi
   
15 mai 2020 este ziua când craiovenii vor putea din nou să se bucure de plăcutele plimbări prin parcuri.

După 2 luni în care starea de urgență a pus asediu pe România, românii așteaptă cu nerăbdare ziua de 15 mai pentru a putea să se bucure din nou plimbările prin natură din parcuri. Prima veste mare vine chiar de la Craiova, “capitala culturii”, care se poate mândri cu vestitul parc “Nicolae Romanescu”, Grădina Botanică, aceasta incluzând și o pistă de alergat, dar și Parcul Tineretului. Acestea se redeschid de mâine, însă craiovenii trebuie să aibă în vedere, în continuare, măsurile de distanțare socială.

 

RAADPFL și SC SALUBRITATE SRL sunt obligate să asigure dezinfecția parcurilor, a locurilor de joacă, dar și a mobilierului urban.

Locurile de joacă publice, dar și foișoarele vor rămâne încă închise.

 

Pe lângă asta, asociațiile de proprietary sunt obligate să asigure covoare îmbibate în dezinfectant la intrarea fiecărei scări de bloc.

 

O veste bună vine și de la RAT Craiova. Aceștia revin la programul normal, însă cu obligativitatea de a asigura toate măsurile de protective și distanțare socială în mijloacele de transport în comun.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro