Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Administraţie
Cosmin Vasile prezintă ultimele investiții al C.J Dolj pentru modernizarea Spitalului de Urgență
0 Publicat la 5 mai 2020, ora 16:47, 813 / 767 afişări Claudia Webber
Nota medie 6.1/10 din 42 voturi
   

Vicepreședintele CJ Dolj, Cosmin Vasile, a prezentat ce investiții s-au făcut din partea CJ Dolj la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova.

 

“O parte a spațiilor medicale construite pentru Unitatea de Primire a Urgențelor (UPU), în cadrul unei investiții cu valoarea totală de 4 milioane de euro, derulată de Consiliul Județean (CJ), a fost predată luni către conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova.

Am predat către SCJU Craiova și UPU spații care, cumulat, măsoară aproape 1.300 de metri pătrați, reprezentând așadar peste o treime din suprafața totală a întregului nostru proiect de modernizare și extindere a Unității de Primire a Urgențelor.

Mai mult, trebuie precizat că stadiul de ansamblu al demersului este mai avansat decât o arată aceste cifre.

 

La principalul corp nou construit, la restul nivelurilor, respectiv etajul I și suprastructura de la etajul al II-lea, au mai rămas de executat doar lucrări de mică anvergură, constând în montarea unor placaje pentru securitate la incendiu. Corpul secundar se află și el aproape de finalizare, care devine posibilă odată cu mutarea UPU în spațiile pe care le-am pus acum la dispoziție.

 

Astfel, la parter, cadrele medicale beneficiază de o zonă generoasă, amenajată pentru module de consultații pe diferite specialități, izolator sau terapie intensivă. Subsolul este rezervat vestiarelor, serverelor, spațiilor tehnice și pentru depozitare, tot aici regăsindu-se și o sală de ședințe și de raport, pentru personalul sanitar.

 

Sperăm să avem această investiție complet încheiată cât mai curând, însă trebuie să ne gândim și la faptul că ea a fost una de o complexitate cu totul deosebită, dacă ar fi să ne referim, spre exemplu, doar la faptul că în noua structură destinată UPU a fost nevoie să se instaleze nu mai puțin de 70 de kilometri de cabluri electrice, cu diferite roluri”, a declarat Cosmin Vasile.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro