Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
U Craiova pierde la Sepsi. Pițurcă: „Nu mă interesează că echipa a jucat bine dacă nu am câștigat!”
0 Publicat la 30 noiembrie 2019, ora 20:38, 785 / 753 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.0/10 din 310 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!

Echipa lui Pițurcă se de dezminte și după vitoria entuziasmantă din etapa trecută, revine în această rundă cu o înfrângere. Pare deja gradiție la Craiova să se întâmple asta. După desfășurarea meciului, oltenii nu meritausă piardă. După numărul de ocazii, alb-albaștrii ar fi trebuit să se înoarcă în Bănie cu toate cele trei puncte. Dar cum fotbalul nu se joacă pe ocazii, în clasament, în dreptul nostru nu se adaugă niciun punct.

 

Și ca lucrurile să fie „ideale”, Tiago Ferreira a gafat și le-a pus golul în gheată celor de la Sepsi. Un joc cu multe ocazii, multe regrete și zero reușite.

 

Nu mă interesează că echipa a jucat bine”, a fost declarația de la final a lui Pițurcă, care a mai declarat că echipa nu a gestionat meciul cum a trebuit și că nu se impuneau degajările spre vârfuri în detrimentul unei construcții cu mingea la firul ierbii.

 

Sepsi(4-2-3-1): Niczuly – Dimitrov, Barisic, Diakhite, Ștefan – Vasvari, Velev – Carnat, Fulop, Ștefănescu – Safranko. Antrenor: Leo Grozavu

 

Craiova (4-3-3): Popescu – Matei, Bălașa, Ferreira, Bancu – Qaka, Cicâldău, Ivanov – Nițu, Ivan, Mihăilă. Antrenor: Victor Pițurcă

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro