Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Ministerul condus de Olguța Vasilescu oferă 500 de euro pentru angajații din rândul șomerilor și absolvenților
0 Publicat la 20 iunie 2018, ora 07:56, 4497 / 4105 afişări Micapi
Nota medie 5.8/10 din 1122 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!

Ministerul Muncii va acorda pentru încadrarea în muncă, angajatorilor, 500 de euro pentru angajații absolvenți și pentru șomeri.

“Prin OUG prezentată azi respectăm un alt punct al Programului de Guvernare, referitor la sprijinirea angajatorilor, pentru încadrarea în muncă a șomerilor și beneficiarilor de ajutor social.

Viziunea Ministerului Muncii merge de acum înainte pe linia de a nu îi mai susține pe cei care nu vor să muncească , deși au capacitatea de a o face și de a-i sprijini pe cei care doresc să aibă un loc de muncă, dar pentru a sprijini și mediul de afaceri.

În acest sens, statul va plăti câte 2.250 de lei lunar, angajatorilor care încadrează șomeri și beneficiari de ajutor social, pentru fiecare dintre aceste persoane, pentru perioade cuprinse între unul și cinci ani, în funcție de categoria din care viitori angajați fac parte.

Beneficiari sunt tineri absolvenți, tineri greu angajabili, marginalizați, ucenici de orice vârsta și stagiari, adică persoane cu studii superioare, persoane cu handicap și persoane aflate în apropierea vârstei de pensionare și care își găsesc mai greu un loc de muncă, din această cauză”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro