Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Gheorghe-Ilie Costeluș, ales cu unanimitate președinte al PSD Filiași
0 Publicat la 24 iunie 2018, ora 12:01, 4939 / 4574 afişări Micapi
Nota medie 6.0/10 din 1048 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!
Organizația PSD Filiași și-a ales noul președinte. La alegeri au participat și parlamentarii de Dolj, Radu Preda, Lavinia Craioveanu, Ion Călin, Florin Stancu, Alexandra Presură, președintele C.J Dolj, Ion Prioteasa și viceprimarul Craiovei, Adrian Cosman.

“Azi împreună cu colegii de la nivelul conducerii PSD Dolj am participat la Conferința Organizației orășenești Filiași unde cu unanimitate de voturi delegații prezenți au votat Costelus Gheorghe Ilie- Presedinte! Succes Costelus!” a postat pe pagina de socializare senatorul Radu Preda.

 

Cariera politică a președintelui PSD Filiași a fost una în continua ascensiune. Costeluș Ilie Gheorghe este primar al orașului Filiași din anul 2016, iar în mandatul 2012 – 2016 a fost viceprimar al orașului.

 Ilie Costeluș – Gheorghe a terminat Facultatea de Electromecanică din Craiova în anul 1999. A fost inginer la Energomontaj Turceni și la TMD SA. A studiat Finanțe Bănci și a obținut o diplomă de Masterat în Științe Politice.

Înainte de a se dedica carierei politice a fost Șef Birou de Marketing din cadrul TMD SA, Director General TDCSA timp de 9 ani și Director al DJT Dolj.

 

Top of Form

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro