Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Un nou corp al Spitalului de Neuropsihiatrie a fost renovat
0 Publicat la 16 iulie 2018, ora 18:03, 3087 / 2859 afişări Micapi
Nota medie 6.1/10 din 496 voturi
   

Primarul Mihail Genoiu, viceprimarul Stelian Bărăgan și administratorul public al orașului Craiova, Sorin Manda au fost astăzi prezenți la Spitalul de Neuropsihiatrie, pentru a vedea ezultatul final al lucrărilor de reabilitare a unuia din corpurile unității medicale.

 

“Am vizitat astăzi corpul dedicat persoanelor de sex masculin de la spitalul de Neuropsihiatrie, proaspăt renovat. S-au schimbat instalațiile electrice și sanitare, s-a montat un sistem anti-efracție pentru protecția pacienților, s-au realizat grupuri sanitare anti-distrugere în saloanele de urgență. Asta pe lângă o cosmetizare atât interioară cât și exterioară a acestui corp de clădire”, a declarat Primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

 

Pentru lucrările de reabilitare, Primăria Municipiului Craiova a alocat suma de 275.000 de lei. Zilele următoare urmează o nouă inaugurare. De data aceasta este vorba de Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș. ”

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro