Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Ultimele nouăți anunțate de Primarul Craiovei, Mihail Genoiu!
0 Publicat la 21 februarie 2018, ora 19:06, 3394 / 2925 afişări Francesca Minovici
Nota medie 5.7/10 din 579 voturi
   
Anul acesta sunt programate mai multe lucrări la nivelelul Municipiului Craiova. Câteva din priorități au fost anunțate de edilul Băniei pe pagina de facebook.

Printre acestea se numără:

  • Începând cu acest an vom moderniza 87 străzi și alei de la periferia Craiovei. Procedura în acest moment este în faza de evaluare a ofertelor.
  • Reabilitarea Colegiului Carol I și Operei Române Craiova a fost inclusă în programul de guvernare și se va realiza cu fonduri ale Companiei Naționale de Investiții (CNI).
  • Primul pas pentru realizarea unui parc industrial de peste 100 hectare în #Craiova a fost făcut. Procedura este însă una de durată.
  • Primele două blocuri din cartierul Romanescu (fostul cartier Chinezesc) vor fi finalizate anul acesta. Lucrările la procedura de achiziție sunt avansate! Pe modelul primelor două blocuri vom continua și cu celelalte.
  • Anul acesta vom începe reabilitarea bazinului de #înot al colegiului Carol I. Am alocat deja banii din bugetul pe anul 2018.
  • Pasajul peste calea ferată din nordul #Craiovei (triaj) și cel din estul orașului (electroputere) vor intra în reabilitare.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro