Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Tineri reţinuţi pentru furt din locuinţe
0 Publicat la 10 ianuarie 2017, ora 13:22, 1278 / 498 afişări Ramona Oprea
Nota medie 6.1/10 din 263 voturi
   
Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 de Investigaţii Criminale au descoperit în cursul zilei de ieri trei tineri ce au fost implicaţi într-un furt de bunuri din două locuinţe.
Din aceste investigaţii, poliţiştii au luat la cunoştinţă faptul că aceştia, prin forţarea ferestrei, au intrat în locuinţa Cameliei B. de 31 de ani în noaptea de 22/23.12.2016, de unde au sustras trei televizoare, aparatură de încălzit, o butelie, mai multe obiecte de veselă, îmbrăcăminte, pături și covoare, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 4.000 lei.
Aceştia au continuat aceeaşi mişcare şi în următoarea noapte, forţând lacătul de la uşă pentru a intra în locuinţa Constanţei R. de 67 de ani.
Prejudiciul cauzat a fost recuperat în proporție de 50 % și restituit părților vătămate. 
În urma analizei făcute de către poliţişti împreună cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de lângă Judecătoria Craiova, a fost aprobată urmărirea penală a tinerilor suspecţi.
Astăzi urmează să fie prezentaţi Parchetului cu propunere de arestare preventivă si punere în mişcare a acţiunii penale.
 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro