Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
TBI Bank donează 62.500 de lei Spitalului Clinic Județean din Craiova pentru combaterea coronavirusului
0 Publicat la 5 mai 2020, ora 22:49, 410 / 402 afişări Micapi
Nota medie 6.2/10 din 45 voturi
   

TBI Bank intelege dimensiunea provocarii cu care se confrunta toata lumea si constientizeaza responsabilitatea de care trebuie sa dea dovada pentru a se asigura ca oamenii se vor putea baza in continuare pe ajutorul companiei in vremuri de dificultati economice. Pandemia de COVID-19 a dus la o situatie foarte dificila in domeniul medical si sistemele de sanatate se confrunta cu probleme fara precedent in ceea ce priveste echipamentele si angajatii.

 

TBI Bank doneaza 62.500 lei Spitalului Judetean de Urgenta Craiova, principalul spital din Craiova si din regiunea Olteniei, pentru acoperirea nevoilor neasteptate si a materialelor si echipamentelor medicale specifice necesare combaterii coronavirusului.

 

„Adevaratii eroi care lucreaza non-stop in spitale, luptand impotriva coronavirusului, au nevoie de tot ajutorul pe care il pot obtine si este impresionant felul in care societatea s-a mobilizat pentru a contribui in orice mod posibil. La TBI suntem constienti de presiunea asupra medicilor in aceste vremuri, in special in orasele romanesti mai mici. Nu putem decat sa speram ca umila noastra donatie poate ajuta la degrevarea lor de o parte din aceasta presiune”, spune Florentina Mircea, Director Executiv la TBI Bank.

 

TBI Bank subliniaza ca obiectivul cel mai important este sa asigure siguranta tuturor, de la clientii si angajatii TBI pana la familiile acestora si la intreaga societate in ansamblu. In contextul pandemiei de COVID-19, banca a luat toate masurile pentru a asigura un mediu sigur pentru clienti si angajati, inclusiv furnizarea de dezinfectanti in noua agentie deschisa recent la Craiova, a unui program de lucru de acasa pentru cat mai multi angajati si programe diferite pentru echipele care au nevoie sa lucreze in birouri. TBI Bank dezinfecteaza periodic toate birourile si sucursalele, respectand indrumarile autoritatilor si recomanda canalele sale digitale pentru clientii care au nevoie sa interactioneze cu banca.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro