Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Senatorul Radu Preda: De azi începe cu adevărat activitatea mea parlamentară
0 Publicat la 3 ianuarie 2017, ora 15:43, 3510 / 219 afişări Micapi
Nota medie 5.8/10 din 88 voturi
   
Senatorul Radu Preda se apucă de treabă. După activitatea avută ani de zile în administraţia locală, odată cu nominalizarea miniştrilor, acesta va putea să demonstreze şi în parlament ceea ce a demonstrat în Craiova, şi anume că se poate face performanţă.

“Azi începe o etapă nouă în activitatea mea, de azi lista miniștrilor din cabinetul Grindeanu devine publică şi de aici încolo începe cu adevărat activitatea mea parlamentara. Mâine audiem miniștrii desemnați și votam guvernul, după începem sa lucram la programele și proiectele cu care am venit in fata voastră in campanie (salarii, pensii, agricultura, sănătate și atâta altele). In ceea ce ma privește urmăresc doua proiecte principale pentru Craiova și pentru Dolj: Autostrada Craiova-Pitești și Spitalul regional de la Craiova, obiective care cred ca pot deveni realitati in perioada mandatului început in urma cu doua săptămâni. Închei spunându-vă ca am simțit încrederea voastră in toți acești ani și ca voi face tot ceea ce depinde de mine sa nu va trădez încrederea și votul primit in 11 decembrie!”, a declarat acesta.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro