Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Senatorul Lavinia Craioveanu participă la “Forumul Global al Femeilor Lider”
0 Publicat la 30 noiembrie 2018, ora 11:37, 5154 / 3612 afişări Micapi
Nota medie 5.0/10 din 775 voturi
   
  • În intervenția sa de la WPL Global Forum, Lavinia Craioveanu a  vorbit despre avantajele și dezavantajele digitalizării

“Forumul Global al Femeilor Lideri Politici (WPL), prestigioasă rețea globală a femeilor-politician din întreaga lume, eveniment care a avut loc la Reykjavík, în Islanda. Ediția din acest an a Forumului și-a propus să abordeze rolul și implicarea femeilor într-o societate digitalizată și interconectată. La eveniment au participat peste 400 de femei lideri politici din peste 100 de țări: șefi de stat și de guvern, miniștri, parlamentari, primari, precum și numeroși experți, reprezentanți ai organizațiilor internaționale și lideri de opinie din mediul academic, de afaceri și din societatea civilă”, a precizat Lavinia Craioveanu.  “În prima zi am avut posibilitatea sa-i cunosc pe cei mai importanți oameni ai locurilor, președintele Islandei, domnul Guðni Jóhannesson, primarul orașului Reykjavik, domnul Dagur B. Eggertsson, doamna Vigdis Finnbogadottir prima femeie aleasă presedinte. Romania a onorat evenimentul și prin participarea vicepremierul Ana Birchall.  Numărul și influența femeilor în functii politice de conducere este tot mai mare iar acest Forum este un bun prilej de a stabili legături, relații, planuri comune benefice pentru țarile noastre”, a adăugat senatorul doljean.  “În intervenția mea de la WPL Global Forum am atras atenția asupra faptului că trebuie să avem în vedere că pe lângă avantajele uriașe pe care le oferă societății digitalizarea (folosirea tehnologiei de stocare ți procesare, căutare și regăsire a informațiilor între utilizatorii on-line) aduce și o serie de pericole. Internetul ca suport tehnologic al digitalizării este folosit nu de puține ori pentru a răspândi informații neadevărate (fake news) menite sa manipuleze oamenii în scopul obținerii unor avantaje de către anumite persoane sau grupuri de interese”, a punctat senatorul Lavinia Craioveanu în cadrul sesiunii Leader Talk. În cadrul sesiunii Power Together : Women Political Leaders, care a reunit femeile membre ale parlamentelor si guvernelor din țarile prezente, Lavinia Craioveanu a susținut o declarație în care a vorbit despre țara noastră, despre modul în care sunt susținute si promovate femeile si despre performanțele Guvernului României din ultimii ani, care se datorează în bună măsura și faptului că în România femeile au un cuvânt greu de spus în politică.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro