Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Secția de Hematologie a Spitalului Filantropia va intra într-un amplu proces de reabilitare
0 Publicat la 16 iulie 2018, ora 22:43, 3306 / 3056 afişări Micapi
Nota medie 6.0/10 din 622 voturi
   
La Spitalul Filantropia a fost adjudecată licitația pentru reamenajarea și reconsolidarea clădirii de Hematologie.

 Proiectul a fost adus pentru prima oară pe tapet de primarul Lia Olguța Vasilescu în 2013. La acea dată, se începea o eră în care mulți nu mai credeau, și anume, reabilitarea tuturor spitalelor municipalității.

 

Rând pe rând, au fost reabilitate clădirile de la Filantropia, de la Neuropsihiatrie și de la Victor Babeș. Cel mai amplu proiect a fost însă realizarea unui spital nou, și anume, Spitalul Municipal de lângă Victor Babeș. Iată că după cinci ani de investiții în sănătate, a venit rândul unei noi clădiri a Spitalului Filantropia să fie scoasă la lumină. Clădirea de Hematologie deservește 40 de paturi, iar lucrările vor începe în scurt timp.

“Investiția depășește 2.5 milioane de lei. Va începe lucrarea de execuție, pentru că proiectarea este deja efectuată și, în scurt timp, se va finaliza și studiul de fezabilitate de la ambulatoriul de la Filantropia care se va face pe fonduri europene. Sperăm să avem studiul pentru ședința din luna iulie pentru a depunde documentația pentru fonduri europene”, a declarat primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

 

Foto: gds.ro

.   

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro