Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Se lucrează în plin la drumul express Craiova – Pitești
0 Publicat la 3 octombrie 2019, ora 09:10, 5879 / 4468 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.0/10 din 633 voturi
   

Probleme s-au rezolvat iar constructorii au trecut la treabă. Drumul express Craiova – Pitești începe să prindă contur.

 

Ceea ce spunea acum câteva zile deputatul de Dolj, Lia Olguța Vasilescu a devenit realitate.

 

“PNL-istii au nevoie de ochelari! Ei nu vad ca se lucreaza la drumul expres Pitesti -Craiova... Zilele acestea incepe in forta si centura Balsului! Asa cum am spus, au fost probleme pe care nu le-a anticipat nici constructorul, nici guvernul si care au cauzat intarzieri: contestatii la licitatie, solutii date foarte tarziu de instante, fermieri care au depus plangeri penale constructorilor pentru ca au intrat pe terenul lor desi era expropriat! Ca in Romania... Documentatia dureaza mai mult decat constructia propriu zisa! Important e ca se lucreaza!!!”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

 

Iar lucrările la centura Balsului au început.

 

“A inceput lucrul si la tronsonul 2 al Drumului Expres Pitesti-Craiova. Lucrarea ar trebui finalizata in 2021, conform contractului, dar cunoscand liderul asocierii de firme, UMB Spedition, si vazand cum s-au miscat pe centura Bacau sunt convinsa ca ne va face o surpriza placuta. "Ordinul de începere este dat de două săptămâni şi, din momentul în care s-a primit acest ordin, s-a început pichetarea traseului, delimitarea limitelor de expropriere, montare ax de zonă de lucru. S-a început de la kilometrul 18 şi s-a ajuns la kilometrul 43. Între timp, s-a delimitat cu grederul şi s-au creat drumuri de acces pentru lucrări. S-a început procesul de deminare, înaintea începerii lucrărilor efective, şi procesul de identificări arheologice, în lungul traseului. S-au făcut aprovizionări cu carcase pentru podurile de pe traseu unde vrem să ne apucăm de lucru, s-au adus utilajele de forat coloane şi intenţionăm ca mâine să forăm prima coloană”, spun reprezentanţii firmei Tehnostrade conform https://www.gazetanoua.ro.

Tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova-Slatina-Piteşti are o lungime de 39,85 km (km 17+700 - km 57+550) și are ca punct de început limita dintre județele Dolj și Olt, iar ca punct final, după Municipiul Slatina, la intersecția cu DN 65. Acesta traversează teritoriile administrative ale următoarelor localități: Balș, Bârza, Piatra Olt, Slătioara, Ulmi, Slatina și Valea Mare.
Tronsonul 2 este împărțit în 2 loturi, după cum urmează: Lotul 1 cu o lungime de 18,5 (km 17+700 – Km 36+200) și Lotul 2 îm lungime de 21,35 (km 36+200– Km 57+550).

Conform site-ulul https://www.ziaruldecraiova.ro/, se lucrează la km 13-15 pentru îndepărtarea stratului vegetal, la km 14-15 se face excavare, iar pe drumul comunal DC 1A este organizarea de șantier.

 

Foto: https://www.gazetanoua.ro

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro