Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Scandal de proporții între Dana Budeanu si Ștefan Jicol!
0 Publicat la 21 mai 2020, ora 14:00, 332 / 314 afişări Francesca Minovici
Nota medie 6.2/10 din 18 voturi
   
Miercuri seara, designerul Dana Budeanu a primit un mesaj de amenințare de la Ștefan Jicol, mâna dreaptă a premierului României, Ludovic Orban.

Ștefan Jicol a avut o reacție agresiv-verbală după ce Dana Budeanu ar fi vorbit despre el în cadrul unuia dintre Verdictele Politice, postate pe stiripesurse.ro.

 

“Mamaie, Jicol Ștefan zis SGG sunt, din familie de japonezi. Am auzit că te-ai luat de mine, că te-ai lăudat că vrei să faci cu mandea serial. A dreaq, trăiască mă-ta, zău că ești cea mai urâtă kgb-istă din câte am văzut. Și Ana Pauker și Ghizela Voss erau mai frumoase puțin. Uite cum facem, de data asta te iert. Dacă mai mârâi la lună te bag și-n mă-ta. MUEURÂTELOR

În această dimineață, designerul român a postat pe pagina sa de instagram și facebook mesajul primit de consilierul Ștefan Jicol.

 

„BUNA DIMINEATA!

ACESTA ESTE MESAJUL DE AMENINTARE A MAINII DREPTE A PREMIERULUI ROMANIEI, LUDOVIC ORBAN, STEFAN JICOL!

DIFERENTA DINTRE MINE, PRESA PLATITA SI OAMENII DIN APARATUL ADMINISTRATIV AL GUVERNULUI ROMANIEI, SGG, AMENINTATI ZILNIC ASTFEL..ESTE CA MIE NU MI ESTE FRICA DE NIMENI! NU ARE DE CE..

ACESTA ESTE PNL! ACESTIA SUNT OAMENII PUSI IN FUNCTII PLATITE DIN BANI PUBLICI! ACESTEA SUNT EXEMPLARELE DE SEX MASCULIN CARE AMENINTA FEMEI:)!

PS: KGB UL S A DESFIINTAT IN 1991! MARS!

 

Reacțiile au apărut imediat. Amalia Năstase spune că „Sper că si-a dat demisia până la ora asta.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro