Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
SC Termo Craiova SRL anunta efectuarea probelor în vederea furnizării agentului termic secundar pentru încălzire.
0 Publicat la 4 octombrie 2017, ora 14:44, 2189 / 676 afişări Micapi
Nota medie 5.3/10 din 267 voturi
   

         SC Termo Craiova SRL anunță că începând cu data de 09.10.2017, procedează la efectuarea probelor la cald în vederea furnizării agentului termic secundar pentru încălzire. Probele la cald se vor efectua între orele 20.00 și 08.00.

          În scopul limitării pierderilor de apă și agent termic, asociațiilor de proprietari le revine obligația să anunțe la sediul Termo Craiova SRL și la obiectivul termic respectiv toate intervențiile care se execută la instalațiile interioare ale blocurilor de locuințe.

          De asemenea, vor fi anunțate în timpul cel mai scurt toate defecțiunile apărute la subsolurile tehnice ale blocurilor de locuințe în circuitele de apă rece, apă caldă sau agent termic pentru încălzire și se vor lua toate măsurile necesare pentru remedierea operativă a acestora.

          Toate pierderile din instalațiile interioare ale blocurilor de locuințe vor fi suportate de către asociația  de locatari/proprietari.

 

 
 
 
 
 
 
 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro