Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Salubritate Craiova, cu 51 de utilaje la deszăpezit și comunicare în timp real
0 Publicat la 24 martie 2020, ora 09:46, 356 / 344 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.0/10 din 82 voturi
   

“În prezent, 51 de utilaje îndepărtează zăpada de pe carosabil, împrăștie material antiderapant, încarcă și transportă sare pentru aprovizionarea punctelor intermediare de depozitare din oraș. 180 tone de material antiderapant au fost folosite în ultimele 12 ore pentru combaterea poleiului.

“Deși avem atenționare Cod portocaliu, cantitatea de zăpadă nu este însemnată cantitativ însă viscolul ne-a pus probleme pe tot parcursul nopții, inclusiv în primele ore ale dimineții. Am respectat Programul comun de deszăpezire, acționând cu prioritate pe bulevardele si arterele principale iar, pe parcursul zilei, urmează să intervenim și în zonele de case, pe arterele secundare și parcările dintre blocuri”, a declarat Mihai Butari, director general al SC Salubritate Craiova SRL.

SC Salubritate Craiova SRL, în calitate de operator care are delegată activitatea de deszăpezire în municipiul Craiova, face apel la cetățenii municipiului să parcheze autovehiculele astfel încât să nu îngreuneze acțiunea utilajelor de deszăpezire și, în cazul în care sunt nevoiți să părăseasă locuința și să foloseasă mașina personală, să depoziteze zăpada îndepărtată de pe autovehicule pe spațiul verde din apropiere sau, dacă nu este posibil, în grămezi, la marginea trotuarului, astfel încât să nu fie afectată circulația pietonală sau pe carosabil, lângă bordură, astfel încât să nu fie afectată circulația autovehiculelor și scurgerea apei în sistemul de canalizare”, sun[ postareacelor de la Salubritate Craiova.

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro