Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Radu Preda: “Rușine PNL! PNL taie salarii! PNL sărăcește România”
0 Publicat la 21 august 2019, ora 08:27, 2769 / 2660 afişări Mihai Miron
Nota medie 6.0/10 din 566 voturi
   

Radu Preda, senator de Dolj, comentează întermenii cei mai critici ultimnele declarații ale “eminenței cenușii” din PNL – Florin Cîțu, cel care declară cu surle și trâmbițe măsuri de austeritate, tăieri de salarii, eliminarea voucherelor și a sporurilor pentru tot sistemul bugetar din România.

 

“Din primăvară liberalii visează ca o să guverneze. Cum?
Cu măsuri liberale deja tipice, încep cu concedieri, cu tăierea tichetelor de vacanță, cu impozite mai mari pentru bugetari, IT-isti și alte categorii sociale care nu dau bine la poza dreptei. Până atunci visează ei că o să voteze eliminarea ordonanței 114 în sesiunea extraordinară convocată la Camera Deputaților și așa dispar salariile majorate din sectorul construcțiilor, dispar preturile plafonate la curent și la gaze.
Și uite așa sub influența unor lozinci și sub imperiul minciunilor repetate până devin adevăr România nu mai stă pe podiumul performanței economice, al creșterii de salarii și de pensii și ajunge sub comanda PNL-USR în picajul economic pe care îl proorocesc fără succes de trei ani tăietorii de salarii cu 25%, cei care stiu să crească TVA-ul si restul de taxe și care nu se încurcă în lege cand vine vorba de schimbat prefecți, directori și pe alți care azi se cred de partea schimbării!
Așa arată Programul dreptei și trebuie să știm cu toții că doar implicarea și votul fiecăruia dintre noi îl face să fie realitate sau istorie. 
#RușinePNL
#PNLtaieSalarii
#PNLsărăceșteRomânia”, se arată în postarea senatorului Radu Preda.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro