Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Radu Preda: “PSD susține guvernarea pentru continuarea creșterilor de venituri ”
0 Publicat la 11 septembrie 2019, ora 09:03, 2410 / 1895 afişări Micapi
Nota medie 6.0/10 din 299 voturi
   
Senatorul Radu Preda a comentat ultimele decizii luate de Parlamentul Rom iei, acolo unde PSD și- a impus toți oamenii.

“PSD a demonstrat că are majoritate în Senat și poate susține guvernarea pentru continuarea creșterilor de venituri și derularea programelor de investiții la nivel local

· Senatul României avea nevoie de un președinte echilibrat, echidistant, cu experiență.
· Noul președinte al Senatului susținut de PSD, Teodor Meleșcanu, îndeplinește aceste condiții.
· PSD nu a avut nici o problemă să susţină un senator ALDE la preşedinţia Senatului. Este o garanţie suplimentară de echilibru şi moderaţie. 
· Alina Gorghiu, propusă și susținută de PNL, USR, ALDE și UDMR pentru şefia Senatului a fost un candidat de sacrificiu. A fost nominalizată pentru că era nevoie de cineva care să-şi asume înfrângerea.
· Astăzi s-a demonstrat că partidele din opoziție fug de guvernare și joacă teatru atunci când amenință cu moțiunea de cenzură. Nu există o alternativă care să asigure funcționarea României.
· PSD a demonstrat că nu fuge după funcții. PSD a arătat că este interesat de stabilitatea socială și economică a României și nu vrea să arunce țara în haos.
· În prezent PSD este singurul partid care poate asigura funcționarea statului român. Nu există alternativă din partea partidelor din Opoziție. 
· Parlamentarii și miniștrii social-democrați vor asigura funcționarea statului indiferent de blocajele și abuzurile de putere ale președintelui Iohannis.
· Doar PSD poate guverna! PSD este singurul partid care are determinarea și priceperea de a duce la capăt măsurile la care s-a angajat în urmă cu 3 ani!
· Realitatea ne arată în mod obiectiv cum a dus-o România în diversele guvernări care s-au succedat de la Revoluție până în prezent. Cifrele nu fac politică, ne prezintă sec o statistică!”, a declarat Radu Preda.

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro