Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Radu Preda: Pensionarii din Craiova sunt speriați că punctul de pensie ar putea să nu crească conform legii cu 40%
0 Publicat la 28 februarie 2020, ora 01:41, 1486 / 1358 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.0/10 din 132 voturi
   

Senatorul Radu Preda a participat la o întâlnire cu pensionarii din Craiova.

 

La invitația domnului Trifan Marian, președintele Asociației Pensionarilor Civili Mihai Viteazu' din Craiova, am participat la un dublu eveniment, sărbătoarea de mărțișor și lansarea Ansamblului folcloric al Seniorilor din Asociația Mihai Viteazu. Un eveniment plin de muzică, voie bună și distracție dar și de momente de dezbatere la care au participat peste 300 de seniori ai municipiului Craiova. Felicitări pentru buna organizare și mulțumiri pentru invitația făcută.
A fost o reală plăcere să discut cu pensionarii prezenți despre problemele și provocările din politica de început de an 2020 și am constatat că principala lor îngrijorare este că punctul de pensie ar putea să nu crească conform legii cu 40% în acest an. Astept cu nerăbdare să citesc care este abordarea noului Premier propus de președinte în privința dublării alocațiilor pentru copii și a majorării punctului de pensie conform legii”, a declarat senatorul de Dolj.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro