Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Radu Preda – Domnilor din PNL, cum rămâne cu educația, cu sănătatea sau cu autostrăzile?
0 Publicat la 28 noiembrie 2019, ora 21:52, 1195 / 1134 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.1/10 din 332 voturi
   

Radu Preda atacă în termeni duri primele decizii ale guvernului PNL care nu face altceva decât să taie și să anunțe austeritate.

 

„Atunci când aduci incompetența la cel mai înalt nivel, atunci când faci praf în doar cateva săptămâni finanțele României, atunci când mărești peste noapte deficitul și împrumuți sume colosale la dobânzi enorme, toate sub sloganul "greaua moștenire", începi să reînvii metodele PDL-iste de guvernare bazate pe tăieri, taxe mărite și pe prigonirea cetățenilor români care până azi nu au renunțat și care continuă să spere că viitorul lor și al familiilor lor este aici, acasă în România.
Întrebarea mea este simplă, această declarație de avere anuală completată de către oricare cetățean român se completează doar de cei din România sau este legată de cetățenia și de apartenența la statul român, urmează să alergați și românii care azi sunt așezați în statele UE sau este o măsură doar pentru noi cei rămași în România?
Nici o vorbă de incompetența noii guvernări, de lipsa de programe, de nepotismul pe care îl promovați și depre care țipați până mai ieri din opoziție.
Domnilor din PNL ce aveți de gând să faceți pentru bunăstarea românilor, cum rămâne cu educația, cu sănătatea sau cu autostrăzile de care România are nevoie? În afară de lozinci, stimați liberali, puneți pe masă și ceva soluții sau continuăm cu demagogia și minciunile?!
#PNLTaieTot
#PNLcresteEURO
#PrigoanaPNL „, se arată în postarea senatorului de Dolj, Radu Preda.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro