Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Radu Preda despre scandalul Gradea – Pătraru: Nimeni nu e de neînlocuit
0 Publicat la 5 mai 2018, ora 10:03, 3715 / 2587 afişări Micapi
Nota medie 6.2/10 din 373 voturi
   
Scandalul Pătraru- Doinea Gradea a ajuns și la urechile șefului de la Comisia de Cultură și mass media din Senat, Radu Preda.

Sunat de reporterii PSNews, senatorul doljean a declarat că orice scenari este plauzibil, inclusiv demiterea sau demisia de onoare.

 

“În momentul de față, doamna Gradea, ca și alți oameni propuși de partidul nostru sau de celelalte partide politice au primit un mandat, până la urmă, să facă treabă bună în managementul televiziunii publice. Mai departe, faptul că dumneaei este președinte-director general a fost decizia consiliului de administrație, a oamenilor de acolo care au votat-o. Din punctul ăsta de vedere, eu cred că nimeni nu este de neînlocuit și cred că, dacă lucrurile sunt așa cum se prezintă, fiecare ar trebui să decidă în nume propriu; poate chiar să se gândească la un lucru care poate sună desuet la noi: la onoarea profesională, dacă lucrurile stau așa. În orice moment, o chestiune de genul acesta poate să se finalizeze cu o demisie – ca, de altfel, și cu o demitere, dacă este cazul.

Adică sunt atribute pe care le are Parlamentul. Plenul Parlamentului poate să decidă chiar în privința unei demiteri a consiliului de administrație de la TVR. Dar nu cred că suntem în situația asta, cu atât mai mult cu cât avem un consiliu (de administrație – n.r.), pus în urmă cu foarte scurt timp, și de la care așteptările – sincer – erau cu totul și cu totul altele; în niciun caz o răfuială mediatică, un război media căruia nu îi văd rostul. Nu se regăsea niciunde în peisaj – ca să mă exprim mai plastic”, a detaliat senatorul Radu Preda pentru PSNews.

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro