Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Radu Preda: Anticipatele sunt cea mai mare capcana a PNL
0 Publicat la 16 ianuarie 2020, ora 16:46, 907 / 827 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.0/10 din 178 voturi
   

Senatorul Radu Preda a dezvăluit de ce PNL-ul vrea să facă alegeri anticipate.

 

“Anticipatele sunt cea mai mare capcana a PNL. Vor să anuleze măsurile sociale luate de PSD și nu vor să fie sancționați de electorat. De aceea vor alegeri înainte de termenul la care aceste măsuri vor intra în vigoare: înainte de 1 septembrie 2020, când trebuie să crească punctul de pensie și salariile din Învățământ și înainte de a doua parte a anului când au amânat dublarea alocațiilor pentru copii.
În concluzie:
1. PSD va depune în mod categoric moțiune de cenzură împotriva Guvernului în privința angajării răspunderii pe o lege care nu poate fi modificată în mod substanțial cu mai puțin de un an înainte de alegeri.
2. PSD este deschis pentru reforma electorală cu aplicare din următorul ciclu electoral si de aceea nu putem accepta sub nicio formă încălcarea gravă a standardelor electorale europene. Nu putem accepta adoptarea unor prevederi neconstituționale și anti-democratice.
3. PSD este deschis la reformarea sistemului electoral, însă orice modificări s-ar face în acest sens, ele trebuie aplicate la următorul ciclu electoral, nu la alegerile care urmează să aibă loc în acest an. Așa ne spune și CCR și Comisia de la Veneția”, a declarat Radu Preda/

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro