Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
R. Preda: Măsurile USR-PLUS devin din ce în ce mai radicale: dacă ești sărac ar trebui să-ți fie interzis sa ai copii
0 Publicat la 20 martie 2019, ora 11:58, 6296 / 5927 afişări + Revista Micapi
Nota medie 5.9/10 din 481 voturi
   

USR-ul nu se oprește să ne uimească cu propunerile lor. După ce au propus ca investițiile în școli să se facă doar pentru copiii oamenilor bogati, acum propunerea lor este una și mai tare: persoanele care nu au un venit mediu să nu poate favea copii.

 

Astfel, conform Institutului Național de Statistică arăta că circa 92% dintre români au salariul mai mic decât salariul mediu pe economie, deci, 92% din români nu ar trebui să aibă copii.

 

“ȘOCANT!!! 
Discursul și măsurile USR-PLUS devin din ce în ce mai radicale și mai aberante, după aruncarea în închisoare prin OUG, după ce am aflat ca mâncatul de fasole și flatulenta distrug clima globală, azi aflăm că dacă ești mai puțin fericit de soartă și ești sărac ar trebui să-ți fie interzis sa ai copii. 
Conform doctrinei USR copiii sunt doar pentru bogați!
Ideile cred că le pot descrie doar ca fiind...BOLNAVE!
Citiți și vă cruciti!
" Si mai mult decât atât, avortul trebuie sa fie mandatoriu si obligatoriu pentru familiile care nu au un venit mediu, pentru familiile care nu pot asigura creșterea sau hrănirea corespunzătoare a copilului, pentru familiile in care nici unul dintre cei doi parteneri in creșterea și educația copilului nu are loc de munca…”, a fost mesajul susținătoarei USR.
#radicalismUSR
#politiciAberante”, adeclara ca r[spuns la propunerilor lor, senatorul de Dolj, Radu Preda.

 

Ce va mai propune oare alianța USR-PLUS? Se pare că imaginația lor nu are limite. Conform propunerilor de până acum, nu suntem departe de a ne transforma într-o țară din perioada nazistă, când totul era posibil și nu se ținea cont de drepturile și libertățile oamenilor. Și ce se va întâmpla cu cei care ar face copii chiar și fără a avea un venit mediu? Dar oamenii de la țară care nu au venituri și trăiesc din agricultură? Și cei care au copii și nu au venituri, ce se va întâmpla cu acei copiii? Vor fi ei marginalizați? Să ne așteptăm capentru acei copii să fie facute școli speciale și să le fie interzis accesul la o eduucație corecta doar pentru că sunt săraci?

Așadar, conform gândirii USR-PLUS: ori esti bogat, ori nu ma mai faci copii.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro