Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
PSD Dolj ȘI PER au bătut palma pentru o colaborare pe toate planurile în
0 Publicat la 16 octombrie 2020, ora 11:45, 110 / 103 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.2/10 din 20 voturi
   

PSD și PER vor forma o majoritate în CJ Dolj și vor colaboa la proiectele din Craiva. Anunțul a fost făcut ieri, în cadrul unei conferințe de presă de conducerea celor două partide.

 

„Chiar dacă matematic nu ne asigură majoritatea în consiliul local, suntem foarte aproape de majoritate. Sunt absolut convinsă că nu vom avea doar un vot atunci când vom avea nevoie, ci mai multe voturi. Merg pe buna credinţă a celor care au fost aleşi consilieri locali de la celelalte partide, PNL şi USR, mă bazez pe declaraţiile publice pe care le-au făcut în timpul campaniei electorale că nu vor dori să blocheze proiecte, ci vor dori să sprijine dezvoltarea acestui oraş”, a declarat primarul ales al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

 

„Prin acest protocol asigurăm o majoritate la nivelul Consiliului Judeţean, o majoritate unde ambele formaţiuni vor susţine câte un vicepreşedinte din partea fiecăreia. De asemenea vom colabora şi vom încerca să promovăm proiecte, să aducem dezvoltare, să atragem fonduri europene, să reuşim ca tot ce am promis în campaniile electorale să putem transpune în fapte, pentru că acesta este şi rostul candidaturilor noastre, ca orice proiect pe care l-am promis să fie implementat şi să putem să ne ţinem de cuvânt”, a declarat Cosmin Vasile, preşedintele ales al CJ Dolj. 

 

 „Am venit alături de Partidul Social-Democrat fiindcă îmi doresc din suflet ca măcar două dintre proiectele pe care le-am susţinut în campania electorală să prindă viaţă. Deci doamna primar Olguţa Vasilescu sper să mă ajute. Chiar dacă fac un pas spre Consiliul Judeţean să nu uitaţi şi eu nu uit că 40% din acest judeţ îl constituie municipiul Craiova. Deci nu mă detaşez de problemele municipiului şi vreau să ajut”, a declarat Antonie Solomon.  

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro