Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Prorectorul UMF candidează la CL Craiova din partea PSD
0 Publicat la 12 august 2020, ora 14:06, 637 / 544 afişări Sabrina Catrina
Nota medie 5.7/10 din 147 voturi
   
Anunțul a fost făcut de Lia Olguța Vasilescu, candidat la Primăria Municipiului Craiova.

Prorectorul Universității de Medicină și Farmacie din Craiova, Sorin Dinescu, candidează pentru o funcție de consilier local al municipiului Craiova, din partea Partidului Social Democrat.

Prorector la al doilea mandat, fost prodecan, fost director medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova, Sorin Dinescu s-a alăturat echipei PSD Craiova pentru a susține proiectele din domeniul medical, precum construirea noului Spital de Pediatrie. Acesta urmează a avea șase etaje, două cu săli de operații, două de maternitate, două pentru internare copii, precum și un imens loc de joacă la parter.
Convingerea lui Sorin Dinescu este dată și de faptul că în mandatul meu de primar am reușit să construim un spital municipal nou, cu patru corpuri, dar și să reabilităm toate celelalte spitale care se află în subordinea Primăriei Craiova: Filantropia, Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș și Spitalul de Neuropsihiatrie, unități sanitare care asigură asistență medicală nu doar pentru locuitorii Craiovei, ci pentru întreaga regiune Oltenia.
Ne bucurăm să avem în echipa noastră un profesionist desăvârșit din domeniul medical, expert în atragerea de fonduri europene și cadru universitar de elită!
Copiii Craiovei au nevoie de un spital nou, îl merită, iar acesta se va face! - se arată în postarea Olguței Vasilescu.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro