Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate Artă stradală „3D Ilussion” 4 iulie – 4 septembrie 2018
Perspectivă culturală tridimensională pe parcarea subterană din Craiova
0 Publicat la 7 august 2018, ora 19:13, 3232 / 3001 afişări Mihaela Anton
Nota medie 5.9/10 din 645 voturi
   

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” și Primăria Municipiului Craiova invită publicul să se bucure de un produs cultural autentic. Timpul liber se animă și devine interactiv cu proiectul 3D Ilussion. 

3D Ilussion promovează turismul cultural. Doi tineri artişti timp de două luni vor realiza trei lucrări interactive de artă stradală cu perspectivă tridimensională dedicată fotografiei cu telefonul mobil.

Prin acest proiect ne propunem să contribuim la îmbunătățirea estetică a oraşului în completarea capitalului de imagine a Municipiului Craiova.

Trendurile în artă și noile perspective culturale ne obligă să ne aliniem unei vieţi cotidiene guvernată de fenomenul media și de internet.

Unic pe plan local și rar la nivel național acest proiect atrage o cointeresare a tinerilor care îşi petrec timpul liber în zona urbană oferindu-le posibilitatea să se identifice cu spațiul.

Această acțiune are ca scop și atragerea agenţilor economici din vecinătate în susţinerea proiectelor culturale viitoare datorită participării active a beneficiarilor.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro