Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Persoane surpinse de polițiștii locali în timp ce sustrageau bunuri din grădiniță
0 Publicat la 10 ianuarie 2017, ora 16:39, 1447 / 206 afişări + Revista Micapi
Nota medie 5.9/10 din 93 voturi
   

În ziua de 10 ianuarie 2017, în jurul orelor 14.00, polițiștii locali din cadrul Secției Ordine Publică ”Romanești”, în timp ce efectuau serviciul de patrulare în zona străzilor Dimitrie  Gerota, Ionescu Argetoaia și Victor Papilian, au observat mai multe persoane suspecte în incinta fostului imobil în care si-a desfășurat activitatea Grădinița ”Nicolae Romanescu”, din cartierul 1 Mai.

În urma efectuării acțiunilor specifice, au fost depistați numiții O.C. în vîrstă de 18 ani, D.M. și D.Z. în vârstă de 15 ani, domiciliați în Craiova, în timp ce încercau să sustragă din interiorul imobilului două calorifere, două țevi de fontă, un cazan de fontă, un extinctor, un grilaj de fier, două țevi metalice (cu lungime de aproximativ 2 ml fiecare) și o cutie metalică.

Persoanele respective au fost conduse la sediul Poliției Locale pentru efectuarea actelor procedurale, iar ulterior au fost predate Poliției Municipiului Craiova – Secția 2 Poliție, în vederea continuării cercetărilor prevăzute de legea penală.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro