Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Partidul Social Democrat: “Mulțumim, Olguța. Rușine, Iohannis!”
0 Publicat la 13 februarie 2019, ora 16:02, 4698 / 4431 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.0/10 din 818 voturi
   

Partidul Social Democrat a remis un counicat pe pagina de socializare prin care îi mulțumește Liei Olguței Vasilescu pentru munca depusă în cadrul guvernului.

 

“Olguța Vasilescu a fost unul dintre cei mai buni miniștri ai guvernării PSD. A reușit să ducă la bun sfârșit Legea salarizării unitare, care a adus ordine și echitate în salarizarea personalului bugetar. A finalizat Legea pensiilor care oferă pensionarilor din România o justă retribuție pentru munca de o viață. În mandatul său salariații și pensionarii din România au cunoscut cele mai mari majorări de venituri care s-au acordat vreodată. A reușit să cultive o bună relație cu sindicatele și a realizat punct cu punct promisiunile PSD din domeniul social. Cu siguranță România ar fi putut avea un foarte bun ministru la Dezvoltarea Regională. Mulțumim, Olguța! Rușine, Iohannis”, se arată pe pagina de socializare.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro