Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate Sărbătorile vin
Lia Olguța Vasilescu și Mihail Genoiu au aprins iluminatul festiv în Craiova
0 Publicat la 24 noiembrie 2018, ora 11:23, 4155 / 3854 afişări Francesca Minovici
Nota medie 6.0/10 din 540 voturi
   

La Craiova, spiritual sărbătorilor a venit. Lia Olguța Vasilescu, Mihail Genoiu, au apăsat butonul care a echivalat cu începerea manifestațiilor dedicate sărbăorilor de iarnă în Craiova.

 

“E primul an în care nu se mai aprind beculeţele la 1 decembrie. Si pe mine m-a luat prin surprindere faptul că se dă drumul mai devreme la iluminatul de sărbători, dar este mai bine pentru că sunt multe capitale europene care deja la de la 1 noiembrie dau drumul la iluminatului de sărbători. Foarte mulţi craioveni au ieşit astăzi împreună cu copiii şi cred eu că toată lumea s-a simţit foarte bine", a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Primarul Craiovei a declarat că “uminatul este de excepţie. Este peste ce a fost anul trecut. Anul trecut am avut un milion de beculeţe, acum avem 1.200.000 de beculeţe.”

 

“Craiova a dat startul sărbătorilor de iarnă! Un oraș de poveste cu surprize și distracții pentru cei mari dar mai ales pentru cei mici!”, a declarat și senatorul Radu Preda.

 

Responsabilă cu iluminatul festiv a fost Delia Ciucă, director la Direcția de Servicii Publice.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro