Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Olguța Vasilescu face marele anunt: Anul acesta vrem să începem construcția Spitalului Regional de la Craiova
0 Publicat la 29 martie 2019, ora 17:41, 7768 / 7320 afişări Adela Misoiu
Nota medie 6.0/10 din 642 voturi
   

Se pare că Spitalul Regional din Craiova va fi făcut mai devreme decât se preconiza. Conform echiăei guvernamentale, până la demararea lucrărilor, ar mai putea fi doar câteva luni.

 

„Nu mai vrem sa așteptăm pana se deblochează fondurile europene care sunt insuficiente oricum fata de necesarul construcției. Vrem sa începem anul acesta construcția spitalului regional", a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Declarația vine în contextul anunțului făcut de Eugen Teodorovici, care a spus:”Vom avea în Guvern un astfel de document pentru a aproba construirea celor două spitale regionale (n.r. Constanţa şi Craiova). Am să mă implic chiar personal în a sprijini cele două ministere - de sănătate şi apărare. Vor fi două spitale atât publice, cât şi cu caracter militar, fiind în două zone în care există baze militare NATO. Constanţa desigur are şi alte elemente, un număr ridicat de turişti pe timp de vară, problema migranţilor. Sunt elemente care justifică astfel de spitale. (...) Ştim deja cât durează construcţia, cât costă efectiv un astfel de spital. (...) Avem locaţii identificate, banii vor fi prevăzuţi în bugetul Ministerului Apărării - vor face parte din cei 2% pentru Apărare. La rectificare completăm sumele necesare dacă va fi nevoie", a spus Teodorovici, prezent la o conferinţă a medicilor de familie. ”

 

 

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro