Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate Temeri spulberate
Lia Olguța Vasilescu după întâlnirea cu sindicatele: “Salariile nu vor scădea”
0 Publicat la 8 octombrie 2017, ora 12:34, 3292 / 751 afişări Micapi
Nota medie 5.3/10 din 251 voturi
   

Zi plină pentru Ministrul Muncii și Justiției Sociale. Lia Olguța Vasilescu s-a întâlnit, sâmbătă, cu  liderii sindicali care, în urma prezentării facilităților oferite de trecrea contribuțiilor de la angajator la angajat, au declarat că nu vor scădea salariile în mediul privat.

 

“Astăzi, am avut, la Craiova, o întâlnire cu 56 de lideri de sindicat, reprezentând toate confederațiile sindicale. Un rezumat al întrevederii ar fi acela ca niciun lider de sindicat nu s-a opus trecerii contributiilor de la angajator la angajat, înțelegând foarte bine rațiunea acestui demers. Singura lor teama a fost aceea de a nu le scădea salariile angajaților din mediul economic, dar toți s-au convins ca prin scăderea contributiilor și a impozitului pe salariu, de fapt, va fi o creștere pe netul angajatului și nu o scădere. A fost o discuție de câteva ore, cu calcule la tabla, cu întrebări, răspunsuri, sfaturi, așa cum ar trebui sa fie orice dezbatere între sindicate și guvern. Tot azi am avut onoarea sa fiu invitata la Consiliul Național al Rectorilor, eveniment desfășurat la Craiova, unde am discutat despre corelarea ofertei educaționale cu piața muncii, stabilind sa conlucram pentru a elimina deficitul de absolvenți in unele domenii precum ingineria, informatica etc”, a declarat Lia olguța Vasilescu. 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro