Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Olguța despre drumul expres: Știți că la ora actuală constructorii lucrează pe avansul care s-a plătit de către guvernarea PSD?
0 Publicat la 31 ianuarie 2020, ora 17:32, 1957 / 1838 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.1/10 din 90 voturi
   

Prezentă la conferința extraordinară a filialei Dolj a PSD, Lia Olguța Vasilescu a adus lămuriri cu privire la drumul expre Craiova Piteșt.

 

„Mi-am dorit foarte mult să fiu ministru la Transporturi. Tocmai ca să mă asigur că Oltenia va avea autostradă. Nu mai contează blocajul și alte situații. Atunci am avut prilejul să mă uit pe tot ceea ce înseamnă planul de investiții, la Dezvoltare și Transporturi. Sunt foarte multe tronsoane de autostrăzi deschise doar în zona Ardealului. Nimic pe Sud, nimic pe Moldova. De ce? De ce toate guvernările de dreapta s-au dus doar pe acea zonă? E corect așa? De ce acum este subfinanțat Drumul Expres Pitești-Craiova?! Știți că la ora actuală constructorii lucrează pe avansul care s-a plătit de către guvernarea PSD? Ce se va întâmpla mai departe când se va termina avansul? Acestea sunt motive pentru care actualul Guvern trebuie să plece acasă și noi trebuie să îl ajutăm”, a spus Lia Olguța Vasilescu.


 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro