Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Noi contracte semnate de primarul Craiovei, Mihail Genoiu
0 Publicat la 6 mai 2019, ora 18:51, 4505 / 4306 afişări Adela Misoiu
Nota medie 6.0/10 din 559 voturi
   
La sediul PMC s-au parafat noi înțelegeri care au darul de a continua investițiile în Municipiul Craiova.

Am semnat astăzi trei contracte de investiții importante pentru Craiova.

1. Reabilitare pod peste calea ferată către Melinești - Podul peste calea ferată, zona Triaj din nordul Craiovei, va intra în reabilitare. Deși prin contract constructorul are un termen de 3 luni pentru proiectare și 12 luni pentru execuție am fost asigurat că va face toate eforturile necesare ca până la începerea cursurilor școlare 2019-2020 calea de rulare rutieră să fie finalizată pentru a diminua disconfortul locuitorilor ce tranzitează zona. Ulterior se vor face și celelate lucrări de consilidare și reparațiile necesare.

2. Reabilitare bazin de înot Colegiul Carol I - instalații. Constructorul are un termen de 6 luni să înlocuiască vechile instalații de tratare a apei din bazin, a aerului și cele termice. Acestea nu mai erau utilizabile iar repararea lor costa mai mult decât înlocuirea cu unele noi. În paralel continuă și lucrările de amenajare din interior unde în această perioadă se lucrează la gresia specială din bazin.

3. Canalizare menajeră pe strada Fermierului - porțiunea din strada Fermierului ce nu avea canalizare menajeră urmează să aibă în maxim 3 luni. Imediat după vom finaliza toată strada Fermierului, nu doar porținea dinspre strada Brestei unde deja a fost turnat stratul principal de asfalt", a declarat Mihail Genoiu.


 


 

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro