Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Minori prinşi la volan pe drumuri publice
0 Publicat la 10 ianuarie 2017, ora 12:57, 1305 / 503 afişări Ramona Oprea
Nota medie 6.0/10 din 247 voturi
   
În ultimele 24 de ore, Poliţia Craiova a executat patrulări de verificare a autoturismelor. Consecinţa acestui fapt a fost depistarea a doi minori la volanul autovehiculelor.

În noaptea de 09/10.01.2017, în jurul orei 01.45, o echipă de siguranță publică formată din polițiști din cadrul Secției 3 Poliție și jandarmi din cadrul G.J.Mb., în timp ce efectua serviciul de patrulare l-a depistat, pe strada Putnei din Craiova, pe Z.R.,de 16 ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis pentru nicio categorie de autovehicule.

Acestuia i s-a intocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de a manevra un autoturism pe drumurile publice farăa deţine  pemis de conducere.

Un alt caz asemănător il priveşte pe un tânăr de 15 ani prins de catre poliţiştii din cadrul Secţiei 6 a Poliţiei Craiova pe Strada Drumul Jiului, aceştia executând patrulări pentru verificarea autovehiculelor.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro