Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Minori depistaţi de poliţiştii locali în timp ce sustrăgeau bunuri dintr-un magazin
0 Publicat la 2 octombrie 2017, ora 08:34, 1797 / 539 afişări + Revista Micapi
Nota medie 5.1/10 din 235 voturi
   

În noaptea de 01.10.2017 – 02.10.2017, polițiștii locali din cadrul Poliției Locale a Municipiului Craiova - Secția de Ordine Publică ”Romanești”, aflați în activitatea de patrulare pe zona de competență, mai exact pe strada Corneliu Coposu, în jurul orei 01.00, au depistat patru minori, cu vârste cuprinse între 11 – 13 ani, în timp ce sustrageau mai multe bunuri din incinta unei societăți comerciale ce are punctul de lucru pe strada Corneliu Coposu.

Aceștia forțaseră ușa de acces a spațiului comercial, sustrăgând două scutere  marca Ducati Alice Advance, Morini Franco Motori și o bicicletă marca Bear Kiddy Boy.

Persoanele în cauză au fost imobilizate și conduse la sediul Poliției Locale unde s-au întocmit actele premergătoare impuse de legea penală, fiind ulterior predate împreună cu procesul-verbal de constatare către polițiștii de la Poliția Municipiului Craiova – Secția 2 Poliție, în vederea continuării cercetărilor.

Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate și predate administratorului societății comerciale de unde fuseseră sustrase.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro