Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate Alegeri
Mihail Genoiu este noul primar al Craiovei
0 Publicat la 12 iunie 2017, ora 08:54, 3878 / 332 afişări Micapi
Nota medie 6.3/10 din 104 voturi
   
Alegerile electorale s-au încheiat pentru craioveni. Rezultatul, așa cum era de așteptat, a decis ca și câștigător Partidul Social Democrat.
Publicitate

Mihail Genoiu a fost ales primar al Municipiului Craiova de 43% din cei care și-au exercitat dreptul la vot. Locul secund a fost adjudecat de PNL prin Mrio Ovidiu Oprea, podiumul fiind completat de independentul Bernard Săuleanu .

 

Mihail Genoiu: “Pentru mine vacanța s-a terminat, de mâine la muncă. Greul de mâine începe. A fost o încercare extraordinar de interesantă pentru mine această campanie. Este pentru prima dată când particip în felul acesta la niște alegeri, iar munca a fost extraordinar de susținută. Le mulțumesc craiovenilor, alegătorilor. Voi fi primarul tuturor. Mă voi dedica cu totul Craiovei, craiovenilor”, a declarat Mihail Genoiu, cel care va ocupa postul de primar al Băniei.

 

Lia Olguța Vasilescu: “A fost o campanie totalmente atipică. Practic o săptămână nu am putut să facem campanie pentru că am respectat sărbătorile craiovenilor, cred că am fost singurul partid care nu a venit cu pliante să le distribuie printre cei care sărbătoreau zilele orașului. Este un scor bun, este un scor care ne onorează și le mulțumesc foarte mult mai ales celor care ne-au creditat pentru următorul mandat să avem în continuare primar al Craiovei. Va fi simplu pentru domnul Mihail Genoiu să-și ducă la îndeplinire promisiunile pentru că are două treimi din Consiliul Local, parteneriatul cu Consiliul Județean și, bineînțeles, sprijinul guvernului României care îl va ajuta, cum s-a întâmplat și cu mine când am fost primar, să-și ducă la capăt toate obiectivele”

 

Radu Preda “Din punctul nostru de vedere sunt rezultate onorante. Avem aproape 27% în fața următorului clasat. Venim după o campanie scurtă, de două săptămâni, după o perioadă în care am avut o minivacanță de o săptămână, am avut și zilele orașului în care știți că organizația PSD nu a turat motoarele și a lăsat cetățenii să-și vadă de sărbători. Exact cum am spus și în campania electorală, continuăm împreună proiectele administrative bune. O a doua veste bună ar fi că la Ișalnița candidatul nostru a obținut aproape 85% dintre voturi”.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro