Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Mesajul vicepreședintelui Senatului, Claudiu Manda la începutul anului universitar
0 Publicat la 2 octombrie 2017, ora 18:57, 1872 / 611 afişări Micapi
Nota medie 5.3/10 din 274 voturi
   
Senatorul Claudiu Manda a participat la festivitatea de început a anului universitar 20017 - 2018 la Universitatea din Craiova.

Bună ziua tuturor

 

Doamnelor şi domnilor, domnule rector, onorat prezidiu, anul 2017 este un an important pentru Universitatea din Craiova și doresc să încep cu o urare: LA MULTI ANI, Universitatea din Craiova.

70 de ani de învățământ universitar la Craiova, 70 de ani de învățământ de calitatea, ani în care au fost creați specialiști în diverse domenii, specilaliști care au avut un rol decisiv în transformarea societății și economiei românești.

Sunt mândru că sunt absolvent al unei instituții care nu s-a abătut niciodată de la misiunea asumată.

În toți acești ani, Universitatea din Craiova și-a câștigat recunoaşterea şi prestigiu în peisajul învăţământului superior românesc

Anul viitor vom celebra Centenarul Marii Uniri  și Craiova, prin Universitate, va fi legată de capitalele Marii Unirii ((Bucureşti, Alba-Iulia, Chişinău, Cernăuţi)) printr-o „autostradă“ culturală simbolică, alături de Timişoara, Lugoj, Blaj, Arad, Sibiu, Iaşi, Constanţa, recunoscându-se astfel rolul istoric în pregătirea şi desfăşurarea actului de la 1 Decembrie 1918. Cultura a trecut de fiecare data mai repede de barierele birocrației și a construit mult mai repede drumuri și punți de legătură.

                Îi felicit pe studenții care au ales Universitatea din Craiova și le spun să profite de libertatea pe care o dobândesc odată cu vârsta de 18 ani dar să nu uite nici un moment motivul pentru care se află aici. De modul în care ei se vor pregăti depinde viitorul României.

Domnilor profesori, vă doresc succes  în activitatea didactică și sunt convins că prin munca dumneavoastră veți forma o nouă generație, parte din România de mâine.

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro