Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
MedLife, prima companie medicală tranzacţionată la BVB
0 Publicat la 12 ianuarie 2017, ora 09:40, 3684 / 1033 afişări Micapi
Nota medie 6.1/10 din 78 voturi
   
La sfârşitul anului 2016, mai exact pe data de 21 decembrie, compania MedLife a decis să intre la tranzacţionare pe piaţa de capital românească. Specialiştii în domeniu comentează ca fiind una dintre cele mai importante mutări din ultimul deceniu, ţinând cont de faptul că MedLife este prima companie din domeniul medical care este listată la Bursa de Valori Bucuresti (BVB). Primele tranzacţii, pentru cel mai important operator de servicii medicale private din România, potrivit informărilor oferite de către Bursa de Valori Bucureşti, au fost subscrise la preţul de 26 de lei pe actiune, o sumă deloc de neglijat.

 

„E un pas urias pentru piata de capital de la noi. Speram ca succesul MedLife sa fie urmat de tot mai multi antreprenori care vor vedea in piata de capital romaneasca un partener de incredere pentru dezvoltarea afacerilor”, declara Lucian Anghel, președintele BVB.  

Asadar jucatorii de pe piata bursiera pot sa aiba acces la actiunile celor de la MedLife. Alegerea unui broker de incredere care sa ii ajute in acest demers este primul pas. Deloc de neglijat, la categoria tranzactionare, este si platforma MetaTrader4, o aplicatie extrem de eficienta pentru tranzactionare. Aceasta platforma este gratuita, tranzactionarea putand fi realizata in cel mai scurt timp deoarece nu se bazeaza pe tehnologii externe. Amintim ca MetaTrader4 a fost dezvoltata de catre MetaQuotes in anul 2005.

Mentionam ca societatea MedLife a fost infiintata inca din anul 1996 si inglobeaza o retea impresionanta de clinici la nivel national. Potrivit ultimelor date, operatorul de servicii medicale are in componenta 8 spitale, 24 de laboratoare, 36 de clinici, 8 cabinete de stomatologie dar si 9 farmacii.

Listarea unei companii la Bursa de Valori Bucuresti reprezinta, in opinia analistilor, o dovada clara ca aceasta doreste transparenta, o calitate deloc de neglijat atunci cand vine vorba de piata financiara din Romania. Tranzactionarea actiunilor MedLife presupune un pas inainte care ar trebui urmat de mai multe companii din diverse domenii, tocmai pentru a creste increderea in acestea.

„MedLife este o companie bine condusa, care activeaza intr-un domeniu ce va ramane extrem de interesant pentru urmatoarele decenii. E prima companie din acest sector care este listata la Bursa de Valori Bucuresti. Eu cred ca tranzactia a fost un mare succes, daca ne uitam la suprasubscrierea consistenta de pe partea de retail, ceea ce arată un interes foarte ridicat”, a mai afirmat președintele BVB. 

Pe site-ul de prezentare al companiei MedLife se regaseasc cele mai importante momente din cadrul procesului de dezvoltarea al celui mai important operator de servicii medicale autohton. „In beneficiul dumneavoastra aducem experienta celor 18 ani de activitate pe piata serviciilor medicale private din Romania. Ne angajam sa oferim servicii unice prin profesionalismul, grija si responsabilitatea personalului nostru medical, prin echipamentele si facilitatile ultramoderne pe care le punem zilnic la dispozitia fiecaruia. Ne bucuram de recunoasterea internationala a calitatii serviciilor noastre, prin sustinerea pe care o avem din partea International Finance Corporation - divizia de consultanta financiara a Grupului Bancii Mondiale, precum si a Societe Generale, care au ales sa ne sprijine, devenind actionari MedLife”, se specifica printre altele de catre reprezentantii MedLife.

 

 

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro