Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate Alegeri
Lia Olguţa Vasilescu şi-a depus candidatura pentru un nou mandat
0 Publicat la 23 aprilie 2016, ora 22:55, 5577 / 2317 afişări MICAPI
Nota medie 6.1/10 din 1025 voturi
   
Primarul Craiovei vrea un nou mandat. La cum stau lucrurile, fotoliul îl are asigurat pe încă patru ani.

A făcut lucruri pe care alţii nu le-ar fi făcut nici în 20 de ani. Două stadione sunt în lucru. Spitalul municipal, şcoli, grădiniţe, autobuze noi, cămin de bătrâni reabilitt, restul spitalelor municipalităţii. Asfalt pe 80 de străzi. O botanică ca în vest şi un parc care va arăta într-un mare fel.

 

“Astăzi mi-am depus oficial candidatura pentru un nou mandat de primar al Craiovei, alături de colegii mei din PSD și UNPR care candidează la consiliul local municipal. Avem o listă de 40.000 de semnături de susținere adunate în ultima săptămână. Pentru lista de consilieri locali vreau să vă spun că nu s-au operat foarte multe schimbări, pentru că eu merg pe un principiu foarte simplu: echipa câștigătoare nu se schimbă. Sunt foarte mulțumită de consilierii noștri locali și vreau să le transmit craiovenilor care vor să mă voteze să-mi dea și consiliul local, pentru că este Parlamentul Craiovei și fără consiliul local nu aș fi putut face nimic din ceea ce am realizat și nu voi putea continua proiectele pe care le-am demarat deja”, a declarat candidatul PSD şi actual primar în funcţie, Lia Olguţa Vasilescu.

 

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro