Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Lia Olguța Vasilescu, cu motoarele turate către Primăria Craiova
0 Publicat la 24 iunie 2020, ora 10:31, 2047 / 1916 afişări Micapi
Nota medie 6.3/10 din 246 voturi
   

Edilul pe a cărei semnătură s-au făcut în Craiova stadionul de fotbal, dar și multe alte proiecte lucrează de zor la noile proiecte pentru un nou mandat de primar.

„Acum 4 ani câștigam Primăria Craiovei cu votul a 61 la sută dintre cetățeni, după un mandat în care îndeplinisem aproape 90 la sută din promisiunile făcute în campania din 2012. Acum îmi pregătesc proiectele pentru următorul mandat de primar și sunt sigură ca vor fi pe placul craiovenilor cărora le mulțumesc pentru încrederea acordată de fiecare dată cand le-am cerut votul! Prin tot ce am făcut, și în calitate de primar, dar și de parlamentar sau ministru, am încercat să nu dezamăgesc și să fac totul cum pot eu mai bine pentru ca viata lor să fie una mai bună. Orașul e complet schimbat față de 2012, dar mai sunt multe lucruri bune de făcut și pentru viitor…”, a spus fostul primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro